Despaguburi accidente in public

Daca te afli la cumparaturi intr-un supermarket/hypermarket/mall sau orice alt magazin, aluneci pe podeaua acelei locatii si suferi vatamari corporale, atunci exista posibilitatea sa primestie despagubiri pentru suferinta provocata in urma acelui incident.

Aceste despagubiri pot fi solicitate in baza responsabilității civile a proprietarului sau administratorului supermarketului/hypermarketului/ locatiei in care te afli, pentru daunele suferite.

In România, principala lege care reglementează acest aspect este Codul Civil. Conform articolului 1349 din Codul Civil, orice persoană care, prin acțiunea sa sau prin neglijența, cauzează un prejudiciu altui individ, este obligată să repare daunele respective(daune morale sau materiale)

Pentru a obține despăgubiri în cazul unui accident într-un supermarket/Hypermarket/Restaurant, trebuie să se demonstreze că proprietarul sau administratorul locatiei respective a neglijat sa asigure un mediu sigur pentru clienți sai.

Aceasta poate include neglijența în întreținerea și curățarea podelei,caderea produselor de pe rafturi, lipsa semnalizării corecte a zonei alunecoase,vatamari cauzate din cauza parcari deterioarate sau degradate sau orice alte defectiuni/incidente care au condus la producerea accidentului respectiv.

Pentru a obține despăgubiri, este important să strangi dovezi relevante, cum ar fi fotografii ale locului accidentului, marturii de la martori, certificat medico legal, inregistrari video sau orice alte informații care să demonstreze faptul că vătămarea corporala a survenit ca rezultat al neglijenței locatiei respective

În funcție de anumite circumstanțe și de gravitatea vătămării suferite, despăgubirile pot acoperi costurile medicale, pierderea veniturilor, daunele morale sau alte cheltuieli asociate cu accidentul respectiv.

Este important să menționam că fiecare caz este unic si are particularitatile sale, depinde de circumstanțele specifice și bineinteles de evaluarea instanței de judecată. 

De aceea, daca veti ajunge in astfel de situații, este recomandat să consultati un avocat specializat in obtinerea de despagubiri materiale și să cauți asistență juridică profesioanala pentru a-ți proteja drepturile și a obține despăgubirile cuvenite în mod corespunzător.

Corect-daune.ro iti ofera consiliere Gratuita, tot ce trebuie sa faci este sa ei legatura cu noi la numarul de telefon 0726137562 si un specialist te va indruma spre cea mai buna solutie.

Stiai ca poti primi despagubiri pentru accidentele suferite într-un parc, la piscina, intr-un loc public?

În multe țări, inclusiv în România, proprietarii sau administratorii parcurilor au obligația legală de a asigura un mediu sigur pentru vizitatori sai și de a preveni potentiale riscuri de accidentee. Dacă un accident survine din cauza unei neglijențe sau a unei lacune din partea proprietarului/administratorului parcului respectiv, este posibil să se poată solicita despăgubiri – verifica cu un specialist corect-daune.ro

Aceste despăgubiri pot acoperi daunele fizice, cheltuielile medicale, pierderile de venit, daunele morale și alte costuri asociate accidentului petrecut in parcul respectiv.

La o piscina, strand sau intr-un parc de distractii acvatice poti suferi accidente din cauza: defectarii sistemului de filtrare al apei, folosirea clorului sau a altor subtante in exces, neafisarea adancimii, drenare necorespunzatoare, etc

Cel mai comune tipuri de accidente cu vamatari sunt: alunecarile, cazaturile, intoxicarile cu clor sau alte substante, contractarea diverselor boli.

Mergi pe trotuar si suferi un accident pentru ai calcat pe un pavela sparta? 

Atunci trebuie sa stii ca poti obtine despaguburi!Autoritatile locale sunt responsabile pentru siguranta cetatenilor pe drumurile publice.

Poti suferi un accident pe drumurile publice din cauza: lipsei capacelor de canalizare, pavele sau borduri neuniforme, sparte sau fixate incorect, gropi nesamnalizate sau radacini de copaci, etc.

1 thought on “Despaguburi accidente in public”

  1. Pingback: Despagubiri accidente rutiere cu deces - Despagubiri Accidente

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button