Contacteaza-ne

Ai fost victima unui accident? Noi te putem ajuta

Obiectivul principal al companiei noastre este de a proteja drepturile cetatenilor, garantand prompt si atent obtinerea compensatiei adecvate pentru toate pagubele suferite din:

Ai fost victima unui accident auto sau esti ruda unui decedat dintr-un astfel de accident? Cu ajutorul nostru, poti obtine despagubiri.

SERIOZITATE

Despagubirile pentru accidente ale angajatilor pentru incapacitate de munca, invaliditate sau deces urmare a accidentelor de munca.

ACCIDENTE LA LOCUL DE MUNCA

Malpraxisul este o neglijenta profesionala care ar putea fi evitata, in urma careia o persoana a avut de suferit sau chiar si-a pierdut viata.

MALPRAXIS

Victime accidente rutiere

In situatia in care ai fost victima unui accident auto sau esti ruda unui decedat dintr-un astfel de accident, cu ajutorul nostru, poti obtine despagubiri materiale si morale de la compania de asigurari la care a fost incheiata polita RCA a celui vinovat de producerea accidentului.

  • In situatia vatamarii corporale pot fi recuperate: cheltuielile cu spitalizarea, tratamentele medicale prezente si viitoare, contravaloarea veniturilor pe care nu le-ai putut realiza in aceasta perioada si in viitor, in situatia incapacitatii de munca, etc.
  • In caz de deces, pot fi recuperate pentru cei indreptatiti:
    • daune materiale: cheltuielile de inmormantare, respectiv, cheltuieli privind piatra funerara, cheltuieli cu indeplinirea ritualurilor religioase, alte eventuale cheltuieli aparute in perioada de la data producerii accidentului si pana la data decesului, probate cu documente justificative;
    • daunele morale: in conformitate cu legislatia si jurisprudenta din Romania.
  • Banii vor fi recuperati de la asiguratorul RCA al persoanei vinovate de producerea accidentului sau, in anumite situatii, de la BAAR sau FPVS.

Tutela angajatilor

Recuperari salariale;
Concedieri;
Despagubiri accidente de munca;
Mobbing.

Circulatie rutiera

Contestaţii amenzi;
Despagubiri accidente rutiere, furturi, incendieri;
Despagubiri pentru prejudiciile cauzate de starea defectuoasa a carosabilului;
Recursuri confiscare auto si suspendare/revocare permis de conducere.

1,537

Cazuri rezolvate

10,000

Ore lucrate

308

Parteneri