Contacteaza-ne

Accidente in Europa

In Uniunea Europeana (UE), victimele infractiunilor pot obtine despagubiri pentru vatamarile si/sau prejudiciile suferite, indiferent de locul in care a fost savarsita infractiunea pe teritoriul UE. Prin specialistii nostri din Europa iti putem oferi astistenta pentru urmatoarele tari: Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in vaste domenii precum juridic, asigurari, management, despagubiri si medical. Cu totii participam la instrumentarea, completarea si solutionarea dosarelor de daune, pentru a obtine clientilor nostri sume favorabile raportate la prejudiciul suferit.

In cazul in care negocierile cu societatea de asigurari nu sunt suficiente, avocatii nostri indruma cazurile in instanta. Reprezentarea in instanta de judecata este realizata prin avocati specializati in obtinerea despagubirilor materiale si morale, atent selectati, angajati pe criterii de competenta profesionala.

Accidente rutiere cu vinovat asigurat

Indeferent de tara, oriunde in europa ai dreptul la despagubiri!

Accidente rutiere cu vinovat neasigurat

Si in acest caz poti beneficia de dreptul la despagubiri!

Accidente rutiere cu vatamari corporale

Fiind victima unei infratiuni in Europa ai dreptul la despagubiri.

Accidente rutiere cu victime

In acest caz rudele victimei au dreptul la despagubiri.

Alte tipuri de accidente

Malpraxis

Specialistii nostri vor obtine pentru tine despagubirile in urma actului medical incorect.

Accidente la locul de munca

Vom obtine de la asigurator sau de la firma angajatoare despagubirile cuvenite.

Situatii nationale

Fiecare stat membru al UE are propriul sau sistem de despagubire a victimelor pentru prejudiciile pe care le-au suferit ca urmare a unei infractiuni. In principal, despagubirile pot fi obtinute pe doua cai: fie victimele intenteaza o actiune in justitie impotriva autorului infractiunii (adesea, o victima trebuie sa initieze o procedura civila in fata unei instante), fie victimele pot cere sa fie despagubite de catre stat.

Situatii transfrontaliere

Legislatia UE asigura faptul ca fiecare stat membru are un program national in vigoare, care garanteaza victimelor infractiunilor despagubiri echitabile si corespunzatoare si care faciliteaza accesul la despagubiri, indiferent de locul in care o persoana devine victima unei infractiuni in UE. Instrumentul relevant din legislatia UE este Directiva privind despagubirea victimelor infractionalitatii. Aceasta faciliteaza accesul la despagubiri pentru victimele infractionalitatii in situatii transfrontaliere (de exemplu, in cazul in care infractiunea a fost comisa intr-un alt stat membru decat cel in care domiciliaza victima) si instituie un sistem de cooperare intre autoritatile nationale.