Contacteaza-ne

Despagubire RCA in 4 pasi

Analizam Cazul

Vei fi preluat de un consultant specializat. Se va stabili o intalnire la biroul nostru sau, dupa caz, vom stabili locul si ora de comun acord. Vom incerca sa intelegem cat mai bine cazul tau si sa iti oferim cele mai bune solutii.

Semnam contractul

Impreuna pargurgem termenii contractuali si iti explicam totul pe intelesul tau. Nu percepem taxe in avans si nu exista comisioane care trebuiesc achitate in perioada de desfasurare a contractului.

Obtinem despagubirile

Specialistii nostri vor obtine pentru tine cele mai mari despagubiri. In functie de caz, tot ei vor stabili metoda prin care vom putea obtine cea mai mare despagubire.

Incasezi Despagubirile

Inca de la semnarea contractului stabilim, foarte clar, modalitatea de incasarea a despagubirii, astfel incat sa existe trasparenta si incredere in colaborarea noastra. Prin servicii financiar-bancare oferite de bancile partenere, iti oferim garantia incasarii despagubirii direct in contul tau. Valoarea despagubirii fiind primita integral in momentul solutionarii cazului.

Cele mai des intalnite accidente in Romania

PIETON
ACCIDENTAT

Pietonul lovit de un autovehicul are dreptul la despagubiri atat materiale cat si morale.

COLIZIUNE AUTOVEHICULE

Esti victima unui accident rutier? Ai dreptul la despagubiri materiale si morale.

COLIZIUNE PARAPETI/GARDURI

Atat pasagerii cat si rudele acestora in caz de deces, au dreptul la despagubiri.

COLIZIUNE BICICLIST / MOTOCICLIST

Ai dreptul la despagubiri fiind victima unui accident cu un autovehicul.

Colaborarea cu noi presupune

Atat reprezentarea intereselor tale in fata societatii de asigurari in privinta (intocmirii dosarului de dauna, in sensul organizarii documentelor de care dispui si argumentarii celorlalte cheltuieli pe care le-ai suportat, insa nu le poti dovedi cu documente justificative si negocierii compensatiilor morale si materiale) cat si , reprezentarea in faza de cercetare si urmarire penala, precum si in fata instantelor de judecata.