• Daune de 175.000 euro pentru 70 zile de îngrijiri medicale- Hotarerea Curtii de apel Bucuresti- obtinuta de Corect-Daune

  P.C. in varsta de 49 ani,  a scăpat ca prin minune cu viață în urma unui accident rutier produs pe raza localitatii Cornetu, jud. Ilfov.

  Victima, in timp ce traversa drumul prin loc special marcat si semnalizat a fost surprins si accidentat de auto marca Dacia, condus de M.V.

  P.C. a suferit leziuni ce au necesitat 70 zile de ingrijiri medicale si fiindu-i pusa in pericol viata.

  Clientul, P.C., Corect-Daune a solicitat in cadrul dosarului penal, obligarea asigurătorului conducătorului auto la plata sumei de 200.000 euro, constând în prejudicii pentru daunele morale suferite.

  Judecătoria Cornetu, a admis  in parte, acțiunea formulată de clientul Corect-Daune și a acordat despăgubiri pentru daunele morale suferite de victimă în cuantum total de 30.000 euro daune morale.  Hotărârea Judecătoriei Cornetu a fost supusă apelului la Curtea de Apel București.

  Dupa judecarea apelului, daunele morale acordate partii civile au fost majorate de la 30.000 euro la 175.000 euro, mentionand  celelalte dipozitii ale sentintei penale. Astfel, raportat la numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării clientul nostru, Curtea de Apel București a acordat despăgubiri pentru daune morale în cuantum de aproximativ 2.500 EUR pentru fiecare zi de îngrijiri medicale, cu mult peste media despăgubirilor oferite de companiile RCA.

  Pe toata durata colaborarii, clientul, a avut acces permanent la stadiul dosarului.

  Aceasta victorie este implicarea in totalitate a echipei de profesionisti Corect-Daune.

  Corect-Daune a lucrat intotdeauna conform unui „Ghid al Onoarei” fundamentat pe principii morale si etice care au dat valoare si calitate acestei companii, si anume: Omenie, Seriozitate, Profesionalism, Transparenta, Respect, Sinceritate!

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>