Constatare amiabila accident rutier

Ce este amiabila?

Este acel document pe care orice persoana care incheie o polita obligatorie RCA il primesti din partea firmei de asigurari unde a incheiat asigurarea

Inlegerea amiabila are valabilitate daca accidentul rutier a fost produs pe drum public, parcare publica sau parcare de resedinta ori pe un drum care nu a fost inca deschis circulatiei

Poti descarca de aici formularul de constatare amiabila in cazul in unui accident rutier.
Fiecare conducator auto trebuie sa completeze acest formular amiabil.

Dupa completare, persoana prejudiciata trebuie sa depuna formularul la compania de asigurari unde soferul vinovat are incheiata politia de asigurari RCA.

Vrei sa obtii daune materiale sau morale pentru accidentul in care ai fost implicat si care nu sa produs din vina ta?

Nu ezita sa ei legatura cu noi pentru studia dosarul tau si pentru a vedea care sunt pasi de urmat pentru a obtine compensatii financiare pentru prejudiciul suferit in urma accidentului auto.

Poti sa completezi formularul din sectiunea contact sau suna la numarul afisat si unul din specialisti nostri te va ajuta cu cele mai bune sfaturi!!

Consiliere Gratuita!!!

In cazul in care stii pe cineva dintre prieteni tai, rude, vecini, etc care au suferit un accident rutier in Romania sau UE contacteaza-ne si primesti un Comision pentru recomandatea facuta!

Vino alaturi de specialisti in despagubiri accidente rutiere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button