Cerere de despagubire pentru accidente produse in strainatate

Solutionare unui caz de dauna se face in conformitate cu legea din tara in care sa produs accidentul rutier.

Gasesti sa descarci de aici un model de cerere pentru despagubiri daca ai fost implicat intr-un accident rutier in afara Romaniei!

Daca vrei sa afli cat mai multe detalii legate de cerererile de despagubiri pentru accidentele produse in strainatate atunci suna la numarul 0726 137 562 sau completeaza formularul de contact.

Atunci cand plecati intr-o alta tara straina cu masina personala, avion, etc este bine sa aveti salvate in telefon datele de contact ale ambasadelor sau consulatelor Romaniei din tara sau tarile unde calatoriti pentru a lua legatura in cazul in care sunteti implicati intr-un accident rutier sau pentru orice alt tip de eveniment neprevazut care poate avea loc pe teritoriul acelei tari.

Poti salva la favorite si siteul nostru www.corect-daune.ro pentru a ne contacta in cazul in care ai fost victima unui accident rutier sau accident la locul de munca in cazul lucrezi intr-o Tara de pe teritoriul Uniunii Europene!

Te consiliem gratuit si reprezenta in tot procesul pentru a obtine despagubiri materiale sau morarle pentru accidentul in care ai fost implicat si in urma caruia ai suferit prejudii morale sau materiale.Daca cineva cunoscut a suferit in strainatate un accident de munca sau rutier pune-ne in legatura si vei primi un comision

Suntem aici sa te ajutam!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button