Amiabila

Amiabila se completeaza atunci cand are loc un accident si sunt implicate doua masini, sa produs pe teritoriul Romaniei, exista doar pagube materiale fara vatamaril corporale.

Foarte important!! Ambii soferi implicati in accidentul auto trebuie sa aiba o polita valida RCA pentru a putea facea intelegere amiabila

Fiecare sofer va completa un exemplar care este format din 2 file auto copiative, dupa ce sunt completate, fiecare persoana va pastra cate o pagina.

Ambii soferi trebuie sa fie de acord cu vinovatia celui care provovat accidentul, sa completeze si sa semneze amiabila pentru solutionare.

Odata ce documentul a fost completat si semnat de ambele parti, nici una dintre ele nu se va mai putea adresa ulterior Politiei Rutiere.

Este recomandat ca acel formular odata completat sa fie trimis catre firma de asigurare in maxim 24 ore de la producerea acelui accident.

Soferul vinovat de producerea accidentului trebuie sa puna la dispozitia pagubitului toate documentele necesare(copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere,certificatul de imatriculare a masini, politia RCA) pentru completarea formularului de constatare amiabila.

Descarca amiabila


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button